Název | Množství a jednotka |
---|---|
hovězí maso zadní | 600 g |
slanina (špek) | 100 g |
cibule | 2 ks |
mletá sladká paprika | 1 lžíce |
pálivá paprika | 1/2 lžičky |
drcený kmín | 1 lžička |
rajčatový protlak bez konzervantů | 5 lžic |
olej na smažení | |
sůl | |
pepř | |
čabajská klobása | 1 ks |
Postup: Z 250 g hladké mouky, 250 g másla, 1 vejce, lžičky octa a lžičky studené vody... zobrazit recept
Postup: Z bílků ušleháme tuhý sníh a po částech přidáváme cukr. Do vzniklé tuhé pěny... zobrazit recept
Postup: Česnek nasekáme najemno a zpěníme na rozpáleném oleji. Přidáme na menší části... zobrazit recept
Postup: Porce lososa bez kůže osolíme, okořeníme citronovým pepřem, vložíme do pekáčku,... zobrazit recept
Postup: Smícháme mléko s vejci, cukrem, solí, práškem do pečiva a moukou, kterou... zobrazit recept
Ubytování Zlín vám poskytne k výletům potřebné náležitosti, které se týkají možností, o kterých se vám doposud nesnilo. Penzion U Johana se vám bude jistě líbit, jelikož nabízí potřebný relax k tomu, abyste si krásně... zobrazit článek
Restaurace na Fojství se nachází v malé vesnici Veřovice která leží u západního...